Stel je vraag via WhatsApp
Support Chat
Hamster Complete Bekijk groter

Hamster Complete 500gr

AN461296

Nieuw product

Hamster Complete is een volledig en smakelijk voeder voor (dwerg)hamsters, en is voor 100 % samengesteld uit licht verteerbare, geëxtrudeerde brokjes.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 4,49

Meer informatie

Verpakt per: 500 gram.

Analyse
Ruw eiwit: 17 %
Ruw vet: 6%
Ruwe celstof: 4%
Ruwe as: 5,5%
Calcium: 0,6%
Fosfor: 0,4%
Vitamine A: 30.000 IE/kg
Vitamine D3: 1.700 IE/kg
Vitamine E: 300 mg/kg
Vitamine C: 50 mg/kg
Koper-koper(II)sulfaat: 11 mg/kg

Dental Care
Bij (dwerg)hamsters kunnen zich soms tandproblemen voordoen. Meestal is dit een direct gevolg van een onaan-gepaste voeding die in onvoldoende mate bijdraagt tot de noodzakelijke natuurlijke afslijting van de tanden. De harde, krokante brokjes van Hamster Complete dragen bij tot een natuurlijke afslijting van de tanden.

Fresh Vegetables
Het extrusieproces maakt het mogelijk om verse groenten aan de brokjes toe te voegen. De toevoeging van minstens 10 % verse groenten zorgt voor de lekkere smaak. Samen met de vezels en de textuur van de brokjes maakt dit van Hamster Complete een voeder voor (dwerg)hamsters met een hoge opnamegraad.

Chicken 'n' Fish
De dierlijke eiwitten en vetten in Hamster Complete zijn hoofdzakelijk afkomstig uit kip en vis. Kippenvlees heeft door zijn hoog gehalte aan essentiële aminozuren een hoge biologische waarde en is bovendien uiterst licht verteerbaar. Vis is een belangrijke bron van omega-3.

High Protein
Sommige knaagdieren zoals (dwerg)hamsters lusten naast plantaardige eiwitbronnen ook wel dierlijke proteïnen. Het zijn alleseters, omnivoren, die een relatief rijk proteïnendieet lusten. Het aandeel vetten daarentegen moet wel beperkt blijven.

Florastimul
De unieke toevoeging van prebiotica, Fructo-OligoSachariden (FOS) en Mannan-OligoSachariden (MOS), ondersteunt de algemene darmflora. Op die manier wordt een optimaal darmevenwicht en een goede darmwerkinging bekomen.

Vitamin Plus
De toevoeging van essentiële vitaminen in de Complete voeders ondersteunt de algemene gezondheid. Vitamine A is belangrijk voor de vernieuwing van de huidcellen, het zicht, de voortplanting en de stofwisseling. Vitamine D3 stimuleert de calcium/fosforopname en ondersteunt op die manier de beenderen. Vitamine E en C zijn belangrijke antioxidanten die de lichaamscellen beschermen tegen vrije radicalen. Beide vitaminen verhogen ook de natuurlijke weerstand van het organisme. Alle Complete voeders zijn verrijkt met gestabiliseerde Vitamine C. Deze is in tegenstelling tot de kristallijne vorm veel minder onderhevig aan oxidatie en afbraak en blijft dus langer werkzaam.

Pro Immunity
De toevoeging van de natuurlijke plantenpigmenten luteïne en β-caroteen heeft een positief effect op de algemene weerstand en conditie. Enerzijds staan deze carotenoïden bekend als krachtige biologische antioxidanten. Anderzijds verhogen ze de natuurlijke weerstand van het organisme door de vorming van antistoffen tegen ziekten te stimuleren.

Optimal Coat
De toevoeging van essentiële omega 3- & 6-vetzuren zorgt voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Omega 6-vetzuren worden aangebracht via specifieke plantaardige oliën. Extra toevoeging van vis in de Complete voeders brengt dan weer de noodzakelijke omega 3-vetzuren aan. Op deze manier wordt een optimale verhouding omega 3-/ omega  6-vetzuren bekomen.

Anti Hairball
Dankzij het gebruik van specifieke natuurlijke vezels vermindert het risico op haarballen in maag en darmstelsel.

Odour Control
Alle Complete voeders bevatten extracten van de Yucca-plant. Deze extracten gaan ammonium en andere componenten die verantwoordelijk zijn voor de geur van de ontlasting binden. Op die manier worden deze onaangename geurtjes sterk verminderd.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Bestel informatieHamstert.nl op Facebook

GRATIS verzending (NL) vanaf € 49,-
Vanaf € 15,00:

€ 5,49
€ 6,99
€ 6,99

Overige verzendkosten klik hier.


Snelle levering!
Binnen 1-2 dagen verzonden!