Hamstert.nl is ontstaan uit liefde en interesse voor hamsters. Wellicht kent u ons al van onze succesvolle gerbil webshop: Gerbil.nl! Of wellicht van de webshop: Happy Postcrossing!

Ook de webshop Gerbil.nl is ontstaan uit liefde en interesse voor de dieren.
Zowel hamsters als gerbils houden wij (Hilda en Timo) al jarenlang met veel plezier. Tevens fokken we met beide diersoorten kleinschalig.

Wij hebben ervoor gekozen om geen algemene knaagdier webshop te ontwikkelen, maar speciaal webshops.
Want wij zijn van mening dat wij nooit allround gespecialiseerd kunnen zijn in alle diersoorten.
Vandaar dat wij alleen de producten aanbieden voor de dieren waarvan wij kunnen zeggen dat we er ruime ervaring mee hebben en mensen van de juiste producten kunnen voorzien.

Wij vinden persoonlijke benadering bij een webshop erg belangrijk. Daarnaast bieden wij snelle service en natuurlijk een geweldig mooi assortiment.

Naast de dwerg- en Syrische hamsters die ik, Hilda, als kind heb gehad zijn we een aantal jaar geleden gestart met Jack en Chloë. Helaas vonden we Chloë te klein blijven om haar als fokvrouwtje in te zetten en hebben we Teri erbij aangeschaft. Deze lijn hebben we nu nog steeds in onze kleinschalige hobbyfokker. Het karakter, maar ook de kleuren van deze diertjes zijn geweldig!
Naast deze zeer kleinschalige hobbyfokkerij vangen we ook hamsters op.

hamsterbak_brooke_tyler.jpg
Kooi van 1 van onze hamsters. Op de foto zijn ook diverse producten te zien die wij verkopen, onder andere: silent spinner, flessenhouder, classic fles mini, villa met snacks, critter bath en de klimwand.


Bestel informatieHamstert.nl op Facebook

GRATIS verzending (NL) vanaf € 49,-
Vanaf € 15,00:

€ 5,65
€ 6,99
€ 6,99

Overige verzendkosten klik hier.

Snelle levering!
Binnen 1-2 dagen verzonden!