Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Basisvoeding Hamster

  Er zijn vele verschillende soorten hamster voer verkrijgbaar. Bij Hamstert.nl vindt u een groot assortiment aan hamster voeding. Deze verschillende soorten hamstervoer zijn door onszelf getest en als zeer goed bevonden.
  Zowel voor dwerghamsters als voor Syrische hamsters.

 • Kruiden & toevoegingen

  Deze heerlijke aanvullingen zijn voor uw hamster hartstikke gezond én lekker! Heerlijke kruiden voor de hamster, of belangrijke toevoegingen.

 • Snacks

  Wilt u uw kleine vriend ook een lekkere traktatie geven? Met de snacks verkrijgbaar bij Hamstert.nl bent u hiervoor op het juiste adres! Vele soorten hamster snacks, voor elk diertje wat wils.
  Neem vooral eens een kijkje bij de heerlijke natuurlijke snacks van JR Farm!

 • Bodembedekking & Hooi

  Het verblijf van uw hamstertje veilig en comfortabel inrichten? Bij Hamstert.nl vindt u verschillende soorten bodembedekking en hooi, welke bijdragen aan een gezond leven voor uw hamster. Ook het hooi mag hierbij niet ontbreken, hier maken ze lekkere en veilige slaapplekjes mee.

 • Drinkflesjes & houders

  De onmisbare basis in de hamsterkooi. Verschillende soorten drinkflesjes voor elke soort hamster. Heeft u een knaaggrage hamster? Ook hiervoor heeft Hamstert.nl meerdere oplossingen.

 • Voerbakjes

  De leukste, mooiste en grappigste voerbakjes vindt u bij Hamstert.nl! Houdt u er rekening mee dat een hamster hamstert en dus het voerbakje "plundert". Hierdoor lijkt het dat het voerbakje vaak gevuld moet worden, maar schijn bedriegt...

 • Kooiaccessoires

  De hamsterkooi uitbreiden met verschillende accessoires, die verkrijgbaar zijn bij Hamstert.nl, geven uw hamster meer leefruimte en -plezier! Van hamster buizen tot plateaus, en leuke hamsterkooi uitbreidingen zoals complete gym's.

 • Hangmatjes

  De hamster zoekt het graag hogerop. Een hangmatje bevestigd aan de bovenkant van het deksel van de kooi vinden ze geweldig. Heerlijk om in te slapen en hun nestje in te maken.

  Tip: gebruik de hangmatjes ook als valmatjes! Zodat de hamster bij een ongelukje zacht terecht komt!

 • Speelgoed

  Graaftorens, schommels, klimtoestellen en nog veel meer. Met de speeltjes van Hamstert.nl laat u uw hamstertje lekker actief spelen in zijn kooi of ren.

 • Tunnels & ladders

  Boomstammetjes met gaten om in te spelen, bruggetjes om te verschuilen, lekker te slapen en om eten te verstoppen. Hamsters zijn geen echte gravers, dus zullen ze hier veel plezier aan beleven!

 • Huisjes & grasnesten

  Allerlei soorten schattige huisjes en grasnesten om lekker in te slapen en te spelen. Bij Hamstert.nl vindt u een zeer breed assortiment aan speel- en slaaphuisjes.
  Neem eens een kijkje bij de onwijs leuke living world hillside huisjes! De complete serie!

 • Loopwielen

  Lichaamsbeweging mag bij niemand ontbreken, dus ook niet bij uw hamster. Het houdt uw hamster fit en gezond en voorziet in veel plezier. Bij Hamstert.nl vindt u uitsluitend geschikte loopwielen, waarbij er geen kans is op eventuele ongelukken. U vindt hier geen loop ballen, daar wij van mening zijn dat de hamsters zelf moeten kunnen beslissen wanneer ze toe zijn een dosis lichaamsbeweging.

 • Natuurlijke inrichting...

  Niets is mooier in een hamsterkooi dan natuurlijke houten takken en stronken. Lekker om aan te knabbelen en ideaal om op bijvoorbeeld hogerliggende plateaus te klauteren. Staat erg mooi in iedere hamster kooi.

 • Hamster ren

  Uw hamstertje(s) op een veilige en leuke manier laten genieten van zijn vrijheid? Hier biedt een hamster ren de uitkomst. De hamster kan zelf bepalen wanneer het uit wil rusten of lekker wil spelen.

  Tip: gebruik maken van speeltjes en rustplaatsen nodigt de hamster uit om zelf zijn speel- of slaapritme te bepalen.
  Let op! Sommige hamsters weten uit de ren te klimmen. Blijf er dus altijd bij!

 • Transport

  Uw hamster op een veilige manier vervoeren, bijvoorbeeld naar de dierenarts. Maar ook als er weer een kooiverschoning zit aan te komen, biedt een vervoersmandje de rust die de hamster nodig heeft.

 • Gezondheid & Verzorging

  Het kan zijn dat uw hamstertje last krijgt van ongewenste gasten. Hiervoor biedt Hamstert.nl een goede oplossing. Denk dan aan bijvoorbeeld anti-parasiet of antischurft. Maar ook voor badzand bent u bij ons aan het juiste adres!
  Met de schattige critter bath en de chinchilla bath heeft uw hamster een luxe toilet!

 • Glazen plateaus

  Ook uw glazen aquarium verfraaien? Denkt u dan eens aan het kitten van glazen plateaus. Biedt meer ruimte voor uw hamster en meer mogelijkheden tot het plaatsen van bijvoorbeeld een voerbakje of speeltjes.

  Erg makkelijk zelf te kitten!

 • BRIEVENBUSPOST

  Service van Hamstert.nl!

  Onderstaande producten kunnen als brievenbuspost worden verzonden.
  Zodoende kunnen wij de verzendkosten lager houden!

  Binnen Nederland is dit € 1,49.
  Naar België is dit € 2,99.

  Dit is niet onbeperkt, sommige producten kun je maar 1 of enkele van bestellen voordat de hogere verzendkosten gaan gelden, uiteraard wordt dit aangegeven in de winkelwagen!
  Ideaal om je hamster even te verwennen met een lekkere snack zonder dat je iets anders nodig hebt, of heel handig als je je hamster alleen wilt behandelen met anti parasiet!

 • Cadeaubonnen

  Op zoek naar een nuttig en passend cadeau voor een vriend, collega of familielid? Met de cadeaubon van Hamstert.nl koopt u voor een hamsterliefhebber nooit iets verkeerds. In de webwinkel van Hamstert.nl kan de cadeaubon nuttig worden besteed.
  De cadeaubon is vanaf de dag van aankoop 1 jaar geldig en kan eenmalig worden besteed in onze webwinkel.
  De cadeaubon is beschikbaar in de bedragen: € 5,-, € 10,- en € 25,-.
  De cadeaubonnen zijn te combineren en daardoor kan elk gewenst bedrag samengesteld worden.<br /><br />

  Digitale cadeaubon<br />
  De cadeaubon is alleen te verkrijgbaar als digitale bon.
  Kies bij het bestellen voor de optie afhalen. U betaald dan uiteraard geen verzendkosten.
  U krijgt de cadeaubon per e-mail als .jpg bestand toegestuurd.
  Uiteraard van goede kwaliteit zodat de bon goed te printen is.

 • Hamster kooi

  Onze glazen hamsterkooien kunt u bestellen op www.gerbil-kooi.nl.

Bestel informatieHamstert.nl op Facebook

GRATIS verzending (NL) vanaf € 49,-
Vanaf € 15,00:

€ 5,65
€ 6,99
€ 6,99

Overige verzendkosten klik hier.

Snelle levering!
Binnen 1-2 dagen verzonden!